Rüyada Ölmek

"İnsanlar uykudadır, ölünce uyanırlar" Ölmek farkında olmak, uyanmaktır..

"Ölmeden önce ölmek" dünya üzerindeki en yüce makamdır.

Kişi rüyasında öldüğünü görüyorsa ahiretine fayda sağlayacak çok daha fazla çalışmalara gireceğini, girmesi gerektiğini okumalıdır... Çünkü öyle bir makam için ödenecek bedel hayli büyüktür. Ayrıca ölüm en dikkat çekici bildirimdir. 

Bilinç altının acil kodu ile gönderdiği bir e-postadır. Ölmüş veya ölüyor olduğunu göstermek kaydı ile dikkat çeker ve mesajını ulaştırır.

Ölünce ne olur biliyormusunuz ? Bu sorunun cevabı inanca göre değiştiği için rüya gören kişinin inancına göre değişir. Rüyayı gören mü'min ise, ahiret de yaşayan bilinçaltı şöyle demektedir; "Bak öleceksin, ölümden sonra ki yaşamı ihmal ediyorsun, ahiret ağacının gelişimine zarar veriyorsun, inançların doğrultusundaki şeylerle karşılaşacaksın, tedbirini al. Daha fazla çalışmaya ihtiyacın var. Çünkü azığımız bitti. Yiyecek bitti. Gücümüz bitti!" der. Dünya içinde şu mesajı taşır; "Şuan başında olduğun işler, eline bakan kişiler senden daha fazla ilgi ve alaka bekliyor. Eğer onlarla ilgilenmezsen sana zarar verecek işlere girecekler, sana zarar verirken kendilerine de zarar verebilecekler" haberi taşır. İşin başında iken kişi ölürse,başında olduğu iş hayli sıkıntıya ve zarara uğrar. Sevenlerine yaptığı yardım aksar, işler aksar yeniden toparlanma hayli zaman ister.

Bilinçaltı bu durumu kişiyi ölüyor göstererek anlatır; "İşlerin zarara uğrayabilir, aksayabilir bu yüzden şuanda yaptığın işlerde(faaliyetlerde her ne yapıyorsan) yardım al. Tek adam olma, sorumluluğunu dağıt, sen ölünce bile işler rahatça yürüyecek şekilde ayarla ve bu şekilde elde edeceğin zaman ile gerçek yurdun içinde yani ahiret için daha çok çalışabilirsin." der,  ki bunu derken bilinçaltınız doğru teşhis koyar.
Rüya okumak kısmen bilinç altını okumak olarak da görünebilir.

Rahman rüyalarımızı hayra ulaştırsın. Hayra çıkarsın.

Not: Rüya Yorumlama denemesidir.

 

Adem Korkmaz