Memleketin dünya, vatanın kainat

Adam yıllardır Allah'ın dinine çeşitli ortaklar dahil ederken, Kur'an yeter deyip, sadece Kur'an ile amel edenlere sapık derken sustunuz.

Şeytan gül bahçesi İslamı 1300 yıldır çalı bahçesine çevirmiş iken, zekatlarınızı bu bahçeye daha fazla çalı diken holdinglere verirken utanmadınız.

Fakir ailelerin çocuklarının yüzüne bile bakmayan bu kişiler öksüz, yetim Muhammedi adam yerine koymayan Ebu Cehillerin safından hiç ayrılmazken sizde arkalarına durdunuz. Mekke müşriklerinin tüm hilebazlığını, tekniğini, metotlarını, sinsiliklerini velhasıl onların tüm sünnetini Peygamber sünneti gibi gösterenlere yıllarca kanarken bizleri dışladınız, ciddiye almadınız. (Hala farklı cemaatler tarafından aynı muameleyi görsek de zamanı gelince onlarda kandırıldıklarını anlayacaklar..Şansları varsa bu dünyada görürler.)

Şimdi fikirlerimizi soruyorsunuz. Bu kadar karışıklığın olduğu yerde mutlaka yalan, iftira olur. O maymunlar, taklitçi müslümancıklar, mekke müşriklerinin sünneti ile yaşayanlar cehenneme inansa idi, bilirlerdi; Birine, bir gruba, bir kişiye iftira attığında, o gurup tarafından, o kişi tarafından affedilene kadar ağzınla kuş tutsan cehennemden çıkamazsın. Ki böylece herhangi bir şey hakkında, biri hakkında yapılan karalamaları yaymazlar, paylaşamazlar,(velev ki) iftiralara ortak olmazlardı. BU NASIL BİR KÖRLÜKTÜR.; Siz nasıl Müslümansınız. Paylaş tuşuna basarak bir iftiraya, bir yalana ortak olmak hangi bakışın ürünüdür. Bu tuzaklara nasıl düşersiniz. Ki bu çelişki sizi başka bir dine geçirmektedir. Hangi görüşten,hangi gruptan olursa olsun; İspat edilmemiş, şahidi bulunamamış bir iddiayı var kabul edemez, bunun üzerinden yol alamazsınız. Şeytanlar sizi kendi bataklığına çekmek ister, bunun için tezgahlar kurar, yaptığı işlere ortak arar. Zaten amacı da budur.

Kıymayın kendinize. Hangi taraf olursa olsun, sabredin, sakin olun. Onların ihtiras ve tutku ile ortaya attıkları yalan, yanlış bilgileri yayarak, tuzaklarına düşmeyin. Emin olun! Ahiret hayatınız dışında dünya üzerinde ki hiç bir şeyi değiştiremezsiniz.. Ancak senin hayatın ve kararların dışında her şey zaten yaşandı, oldu ve bitti. İrade sende, başrol sende..

Aşırılık bizleri mahveder. Sakin ol milliyet tuzağına düşme sen insansın. Sakin ol toprak, ülke, vatan tuzağına düşme, senin memleketin dünya gezegeni, vatanın kainat.. Ve bu gezegenden seni atmaya şimdilik kimsenin gücü yetmez. İçinde yaşadığın topluma haksızlık yapma. Suyuna, insanına, kurallarına saygı göster. Ve bölünmelerine izin verme. Zalimlerin çeşitli logolarla insanları kullanmasına da izin verme. Bugün haksız yere bir kedinin, bir kelebeğin, bir köpeğin, bir masumun öldürülmesine göz yuman yarın senin öldürülmene de göz yumar. Kedi ne kadar can ise sende o kadar cansın. Beden gömleği seni yanıltmasın. Kimin fare, kimin insan olduğunu perdeler kaldırılınca anlayacaksın. Velhasıl dostum aklını kullan. En iyilerin sınavı en kötüler iledir. Ne kadar iyi isen hemen yakınlarında o kadar kötüler vardır. Habil için Kabil, İbrahim için Nemrud, Davut için Calut, Musa için Firavun, Muhammed için Ebu Cehil ve Leheb, alemin en şerli, en kötüleridir. Her kimsen mutlaka zıttın yakınlarındadır. Derecen ne kadar yüksek ise zıttının dereceleri de o kadar yüksektir. Son olarak Allah sabredenlerle beraberdir. Sadece bir saat sabret!

"Sanki (dünyada ve kabirlerinde) gündüzün bir saatinden başka durmamışlar gibi, Allah hepsini mahşere sevk edeceği gün, aralarında tanışacaklardır."10:45

 

Adem Korkmaz