Kanser üreten düşünceler

Uzman doktorların ifadelerine göre bilindik 200 çeşit kanser türü bulunmaktadır. Ve kanser denilen şey; hücrelerin anormal, kontrolsüz bir şekilde çoğalması sonucu meydana gelmektedir. Sadece beden de değil, düşünceler ve inançlarda da kanser meydana gelir. Cevap bulamayan düşünceleriniz çoğaldığında da kontrolünüzü kaybeder ve başka bir kanser çeşidine teslim olursunuz. Erken teşhis tedaviye imkan tanır.

Kontrol edebilmeniz için bilmeniz lazımdır. Beden üzerinde ki kanserin de, düş dünyanızda oluşan kanserin de sebebi bilgisizliktir. Kontrol edilemeyen hücreler bedeninizde başka bir varlığa dönüşürken ,düşüncelerinizde başka bir varlığa dönüşür. Buna ŞEYTAN diyoruz.Ve yüzlerce şeytan çeşidi bulunmaktadır. Cehenneme giriş nedenimiz de onu orada bırakmak üzerinedir. 

"İçinizden hiçbiri istisna edilmemek üzere mutlaka herkes cehenneme varacaktır. Bu, Rabbinin katında kesinleşmiş bir hükümdür."19:71

"hiçbiri istisna" ifadesi resul ve nebileri de kapsamaktadır. Çok mu dururlar, az mı kalırlar bilemeyiz. Tedavi için olduğunu biliyoruz. Kimi bir günde,kimi komada kalır. Vel hasıl kansere teslim olmamalıyız. Kur'an'ı ders etmeli, Kur'an gölgesinde tüm fikir adamlarının eserlerini de okumaya gayret göstermeliyiz. Okumak derken; Kitaplardan bahsediyorum. Eski çağlarda fakir, fukara kitap alamaz, bilgiye bu kadar kolay ulaşamaz, kıyas yapamaz ve kendine bir hoca (Tarikat, mürşid, alim) bulur, burada ders alırdı. Ancak şimdi öyle mi? İsteyen için 1400 yıllık tüm bilgiler, tüm fikirler, tüm metotlar, telefonlarınız da, bilgisayarlarınızda. .Bilginin içinde hala bir takım öğretici hayal edenler tembel insanlardır.

Rahman ve Hafız olan Rabbimiz bizi her türlü cehaletten, tembellikten, şeytan olmaktan korusun.

 

Adem Korkmaz