Aklınızı kimseye vermeyin

"Allah'a verdikleri sözü ve yeminlerini az bir paraya satanlar var ya, işte onların ahirette bir payı yoktur; Allah kıyamet günü onlarla hiç konuşmayacak, onlara bakmayacak ve onları temizlemeyecektir. Onlar için acı bir azab vardır."3:77

"Münafıkların durumu tıpkı şeytanın durumu gibidir. Çünkü şeytan insana "İnkâr et" der. İnsan inkâr edince de: Ben senden uzağım, çünkü ben alemlerin Rabbi olan Allah'tan korkarım, der. "59:16

Beyinlerini şeyhlerine pardon şeytanlara teslim edince o ne derse o olur. İnkar et deyince inkar ederek adlarını nankörler olarak yazdırırlar.
Mekanik kafa dedikleri şey..

Ayrıca bir not; Kafanızı takmayın hayatın sonu yok, elbet herkese dilediği var. Burda kurduğunuz ülkeniz, SEÇTİĞİNİZ LİDERLE ahiretinize yansıyor, istediğiniz yönetim ile sonsuza kadar yaşayacaksınız.. Çok değerli şeyhin sonsuza dek Allah ile aranda aracı olmaya devam edecek. " Allah kıyamet günü onlarla hiç konuşmayacak"  Sonsuza değin yarattığın aracının esiri, kölesi olacaksın..Allah ile değil aracınla konuşacaksın.

"Ateşte bulunanlar cehennem bekçilerine: Rabbinize dua edin, bizden, bir gün olsun azabı hafifletsin! diyecekler."40:49
Vehameti gördünüz mü? Cehennemdeler ve Allah'tan kendilerinin isteyebileceklerini görmüyorlar ve aracı arıyorlar.,Allah tan kendilerinin isteyebileceğini düşünemiyorlar ve bekçilere rica ediyorlar .İlla bir aracı bulacaklar. Aracıya alışmak böyle bir şey işte..

Şirk dedikleri şeyde böyle işte.. Rabbim bizleri Şeytanlığın her türünden koru. Yanılırsak bağışla. Seni sevmeyenlerle, sana düşman olanlarla, NANKÖRLERLE birlik yapma..

"Ey Rabbimiz! Bizi zalimler topluluğu ile beraber bulundurma!"

Not: Tüm bunlar müminler için derstir. Analiz yeteneği katar. Fitnelerin en büyüğüne karşı ders niteliğindedir. Doğru okuyan dersini alır.

Aklınızı hiç kimseye vermeyin. Meseleyi seçim, parti olarak okumayın, tüm olaylardan ders alın, Allah için izleyin ve Kur'an hafızanızı sık, sık tazeleyin. Partiler gelir geçer, hayatlar gelir geçer ancak israf etmeyip, ders almalıyız.
Gerçek yurdumuz ahirettir.

 

Adem Korkmaz