Herşey Dönüşür

Yaklaş da konuşalım seninle biraz! 
Ölünce toprak olmazsın.  Ölecek olan bedendir. Beden; İnsansız kalınca başladığı noktaya geri döner.
Tırnağın neyse bedeninde odur. Ve sen beden değilsin.. Sen her neysen yaptıklarının neticesi olarak bir şeye dönüşüyorsun.?

Ateist fikir tüm hesabını beden üzerinden yapar. Yani tırnak üzerinden yapar. Hangi fikre sığınırsan sığın mutlak bir hakikat var ki; Hiçbir şey yok edilemiyor.. Eğer inanmıyorsan şuan kullandığın bilgisayarından bir resmi silmeyi dene! Sadece çöp kutusuna gönderirsin, silmek diye bir şey halı altına saklamanın kibar ismidir.Temizlikte farklı bir şey değildir. Evde ki pası, kiri çöp merkezine göndermektir.

Hiç bir şey asla yok edilemez. Her şey başka bir şeye dönüşür. " ve herkes, yarın için önceden ne göndermiş olduğuna baksın."59:18

Midenize gönderdiğiniz elma, armut gibi yiyecekler dönüşerek bedeninizi oluşturur. Herkes midesine ne gönderdiğine baksın. Ki böylece neye dönüştüğüne baksın!.. Durum bu kadar açık ve net iken mızmızlananlar, hala bir takım mucizeler bekleyenler, hala kavga peşinde olanlar, ayak direyenler, doğrunun peşine düşmeyenler, batıl ve boş işlerin peşinde zaman harcayanlar, saplantı haline getirdikleri düşünceler eşliğinde bir takım ideolojiler peşinde koşanlar bilmeli ki ; taklitçilik insanı en iyi ihtimalle maymuna dönüştürür.

"Kibirlenip de kendilerine yasak edilen şeylerden vazgeçmeyince onlara: Aşağılık maymunlar olun! dedik."7:166

Adem Korkmaz