Sıcak evinden evsizler için

Sıcak evinden evsizler için HAYR dua edenler bir bakıma iki yüzlülüklerini fark edemeyecek gafleti göstermişlerdir.

Halep meselesi de öyle! 
Birlik olamayan sözde İslam dünyası çeşitli şer odaklarının maşası olan sayısız gruba ayrılmış.

Bu grupların birinde iken Halep için ağıt yakmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz.

Görüyorsun cemaatin Kur'ana ihanet etmiş. Parça ,parça bölünen dinin bir parçasını da kendi bölmüş.

"..dinlerini parça parça edenler ve kendileri de grup grup ayrılmış olanlar var ya, (senin) onlarla hiçbir ilişiğin yoktur.."6:159

Müminin; sunnilerle hiç bir ilişiği yoktur. Şiilerle de öyle. Kendini mümin olmak dışında dolaylı veya imalı bir sıfatla ile benimseyenlerle hiç bir ilişiği yoktur.

Kur'an müslümanı dışındakiler Kur'ana göre ; Tahrif edilmiş kaynaklar eşliğinde bir din yolu benimsemeleri nedeni ile Yahudi veya hiristiyandırlar. Düşünün biraz; Her hadisin zıttı bir hadis dinde kendine yer bulduğu için mezhepler ortaya çıkmıştır. Fırkalar ortaya çıkmıştır. Çok bariz bir şekilde tahrif edildiği net olan bu kaynakların din anlayışı ile Dünyaya bir huzur veya sükunet inşa edemezsiniz.

İşte kaosun hüküm sürdüğün diyarları görün. Tek bir bayrak altında birlik olmayan,yüzlerce parçaya bölünmüş Mehdi bekleyenlerin haline bakın. Çocuklarının çektikleri acıları izleyin.Zalimler tarafından ateşe verilen Halep'e bakın..

Kur'an merkezli bir gücü inşa etmezsek bizim çocuklarımızda aynı hüzünler bekliyor. Kur'an dışındaki bütün sesleri alçaltmaz isek hakikatin sesini duyan bir vicdanımız olmayacak..

Kur'an dışındaki dinler için "senin zalimin,berikinin zalimi" vardır. Zalime zalim demeden önce kimin zalimi olduğuna göre davranmak hayata acıdan başka bir şey sunmaz.

Halep ve daha nice memleketler eğer Kur'an bayrağı altına giremezsek yanıp,kül olacak...

Biz yanarken,çocuklarımız yanarken birileri güvenli evinden ve karnı tok bir şekilde facebook duvarından ,bizi yakanların çocuklarını yakmayı dileyerek,bizi yakanları kınayacak.?

A.K