TÜRKİYELİ ERKEKLER YALANCI

"Ey İman edenler! Allah tan korkun ve doğru söz söyleyin"33:70

Kizb, yani Yalan; değişik türevleriyle Kur an da üç yüzden fazla ayette geçmektedir.

Yalan söylemek zalimliktir.Ve Allah zalimlere hidayeti vermez.

Bugün Suriyeli kadınlara yalan söyleyenlerle aynı inancı,aynı dünya görüşünü,aynı dini,aynı fırkayı paylaşanlara aşağıda ki haberler ip ucu olmalı.Ve kendileri yoklamalılar.

Allah'ım her türlü yalancılıktan ve yalancıların dininden sana sığınıyoruz.

(A.K)

İŞTE İÇLER ACISI HABERDEN BİR METİN;

"BEKÂRIM DEDİ, 6 ÇOCUĞU VAR

Z.A: Suriyeli dört eşi olan birini tanıyorum, 30 çocuğu vardı. Aile, maddi sıkıntılar yüzünden farklı illere dağılmış. Kız çocuklarından birini berdel yaptı. Meğerse adam bekâr değilmiş, altı çocuğu varmış. Bir ay evli kaldılar, kız babasının yanına döndü. Evlenmek isteyen erkekler, Hatay ve Urfa’dan gelen hemşerilerimize ulaşıyorlar. Ekmek veremedikleri için kızlarını kocaya veriyorlar. Çok kötü durumlar yaşıyoruz.

TÜRKİYELİ ERKEKLER YALANCI

MEYRA: Suriye’de erkekler kadınları asla kandırmaz, kadınlar bu kadar ucuz anılmaz! Ama Türkiye’deki erkekler kadınlar için her türlü yalanı atıyor. Suriyeli kızlarla evlenmek isteyen çok erkek var. Gelenlerin yüzde 90’ı yalancı; maddi durumlarının iyi olduğunu ve hiç evlenmediğini söyler.
Düğün yapılır, bekâr adamın çoluk çocukları çıkar ortaya! 20-22 yaşında kızlar kandırılıyor. Ya terk etmek zorunda, ya da kuma olarak kalmak zorunda. Biri onların kızlarını kuma olarak götürse nasıl olur? Nasıl hissederler kendilerini?

ÇARESİZ, KABUL EDECEKTİM

ŞORE (23): Savaştan kaçıp Türkiye’ye sığındım. Yaşadığımız semte sürekli “yardım için” gelen adamlar vardı. Sonrasında biri, benimle evlenmek istedi. Yaşı 55’miş, eşi ölmüş ve çocuğu yokmuş. Çaresizlikten kabul edecektim. Çünkü adam, aileme ev tutacağını söyledi. Araştırınca öğrendim ki evliymiş, 4 çocuğu varmış. İptal ettim, şu an çaresiz koca bekliyorum.

AMCAMIN KIZINI KANDIRDILAR

HADO: 2 yıl önce amcam, 22 yaşındaki kızını 50 yaşında bir adama verdi. Çok zor durumdaydı. Meğer adam çulsuz sefilin tekiymiş. Şu an kız çok zor durumda. Suriye’de yaşadığımız acılar yetmezmiş gibi bunları yaşıyoruz. Allah hakkımızı hak etsin."

Üzücü haber linki: http://www.ulkehaber.com/suriyelilerle-evlilik-ticarete-donustu_14691.html